ОтКухнята

#ОтКухнята – Салата Цезар

Posted

Днес ви представяме нашата салата Цезар с пушена сьомга и стартираме рубриката #ОтКухнята, където ще ви разказваме за нашите ястия и защо са толкова специални. Салата Цезар е класика и присъства в менюто на всеки ресторант, но това, което я отличава при нас е вниманието, което влагаме в детайлите. 

Пушената сьомга, която добавяме е собственоръчно опушена при нас с помощта на черешови стърготини. Използваме цяло филе риба, което внимателно опушваме, а после нарязваме на тънки ленти. 

Брускетите, които добавяме са запечени с билково песто, а сосът към салата съчетава в себе си различни съставки, никоя от които не идва предварително приготвена или на прах. Може би не знаете, но тайната съставка в сосът Цезар е аншоа…

Често доматите в салатите ни са набрани от градината, която се намира точно зад ресторанта, а ако нямаме налични от тях, поръчваме специален сорт розови домати, за да сме сигурни, че качеството отговаря на стандарта ни.